Onsdag

Hej!

Glömde bort er lite igår hade fullt upp. Som ni vet så gick ullis som en klocka i måndags och hon ska starta snart så det blir skoj! Har fortfarande inte fått svar på provet men hoppas verkligen att jag klarar det!

Idag har jag varit i skolan hela dagen, 2 lektioner biologi, 1 lektion med kemi, matte och historia och i biologin hade jag ett SVÅRT prov också. Jag överlevde dagen iaf även om jag kanske inte kan skryta om att jag var star på provet :/

Nu är jag iaf på väg in till valla för läkarundersökning så vi får höras! Puss Moa!

Btw så snöar det i Vallentuna, det är kallt och det suger!


Måndag

Hej!

Tänkte bara säga godnatt och att jag lever.

Idag åt jag middag från donken i bilen, det var gott. Jag körde ullis i licensloppet, hon var bäst. Jag hade en liten diskussion med en gubbe, den gick lite för långt. Jag hade prov, det kändes bra. Nu ska jag sova, det ska bli skönt! Min häst är bäst, just sayin..

// Moa


Godnatt

Ska sova nu så godnatt bloggen!

Börjar bli nervös inför licensprovet imorgon men känns ändå som att jag har allt under kontroll.

Vi får höras imorgon! Puss Moa


Snart solsidan

Är mätt som en gris, först pizza och sen kladdkaka.. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram?

Red ullis lugnt idag, hon vart tvungen att röra lite på sig inför licensen imorgon och sen har dagen rullat på.

Ska kolla solsidan nu och sen plugga licens, hejja mig imorgon!!

Idag har jag och katta 2 års dag, grattis till oss jag älskar dig!! <3

Cya, Moa


Lörrrrrdag med betoning på R

Idag åkte jag och mamma in till Arninge och köpte betfor, morötter, saltsten osv till hästarna. Sedan åkte vi vidare till stallet och jag sadlade min pärla och stack ut på banan. Tom och Sofia var ute med några så fick ligga i rygg några varv och då höll hon sig lugn men sedan när dom gick upp till stallet vart det lite att hålla i om man säger så så sista varvet var mina armar lite glada att det var över, speciellt eftersom att jag inte är helt pigg också ;)
 
I stallet rensade jag även bland mina saker så nu är det fiiint och mockade och allt. När jag kom hem kollade jag v75, käkade och pluggat matte och licens. Ganska tråkigt för er att läsa om..
 
En sak som jag inte har berättat för er om är att min älskling Zurfa har kommit hem igen, så äntligen bor min prinsessa här igen. Åhhh vad jag älskar den hästen, hon om någon är min andra halva! Sofias gudbarn var i stallet idag så dom fick ut och glänsa lite med henne och hon är verkligen världens snällaste.. och sötaste ;)
Jag är för gammal för henne nu för att tävla, hon är till salu men har även lite planer för framtiden om hon inte blir såld.. Får se hur det blir helt enkelt men just nu har hon en väl förtjänt vila efter den här säsongen, satan vad bra hon har varit!
 
Men nu ska jag fetta mig så cya / Moa
 
Dör så söt! bilden är ca 2 år gammal, älsklingen ♥

Godmorgon, lördag

Hostar snorar och huvudverk men nu beger jag mit ut mot stallet, kämpa Moa!!!
Hade planer på invigningen av Bro men insåg igår att jag inte skulle hinna med det så Ullis och läxor får förgylla min lördag, det blir bra..

Kväll och grejer

Känns som att motivationen för bloggen har varit såhär stor: ---------------------------- av såhär: ------- idag!
Så får passa på att köra på under tiden den håller i sig.
 
Idag har jag käkat chips, käkat godis, kollat på TV, snytit mig, käkat lunch, käkat middag, suttit vid datan,snytit mig igen, legat i soffan, inte pluggat. Döm mig inte, jag är sjuk ;) 
 
Mår fortfarande inte jättebra men colan dämpar mitt sockersug iallafall, alltid något!
Imorgon ska jag ut och köra Ullis, sessan måste få ut och glänsa lite men annars är planerna oklara. Fortsätter motivationen som idag lär ni veta vart jag är, vad jag gör och vilka jag är med.. Där spårade det lite.
 
Juste kollar balklänningar, bal i vår ju ;) så vet ni någon hemsida med fina klänningar, kommentera! Har kollat klänningar heeela dagen och skulle påskharen komma med någon fin om sådär 1 månad och 1 dygn skulle jag inte klaga, så de så! :) 
 
Kollar även gymnasium lite, fast inte så mycket. Inte alls när jag tänker efter. Blir lite stressad av det. Behöver inspo så kommentera lite vad ni ska gå så att man kan få lite hjälp på traven.
 
Men vi hörs imorgon, puss Moa!
 

23:e November

Nu har jag duschat och ligger i soffan och kollar på TV, huvudet dunkar men bloggsuget är enormt.. Har skrivit ett inlägg som innehåller så mycket känslor för mig, det ligger färdigt i utkast ska bara leta upp bilder från den tiden och sen publiceras det.. Följ oss på blogloivn HÄÄÄÄÄR så missar ni varken det eller andra inlägg som kommer upp. Puss, Moa
 

Fredag

Då var det fredag, veckans bästa dag enligt mig men känner mig inte ett dugg exalterad.
Mår inget bra, halsen och huvudet gör ont, hostar, snorar osv. Har legat i sängen och smsat med Matilda, saknar henne så mycket men v. 49 kommer hon till Stockholm, tagga!! 

Huvudet snurrar, jag är lost bland mina egna tankar, vet inte vad jag vill eller känner.. 
Ska hoppa in i duschen och rensa tankarna lite efter det blir det plugg och släppa ut hundarna. 
 
Vi hörs!
 

¡¡The pink bitch is back!!

Senaste tiden har jag varit lite lagom inaktiv på det här stället och vad har jag hittat på då som har tagit upp all min tid?
Kan börja med att jag har tränat Ullis, varit iväg och tävlat med Ullis. Hon har inte vunnit något men hon har gått bra! Varit i skolan, träffat kompisar, haft disko för miniorerna för att få ihop pengar till klassresan, varit på kryssning, shoppat, kollat på Breaking Dawn del 2 som förövrigt är någon av dom bästa filmerna någonsin, varit på Breeders Crown osv. Listan är lång.
 
Just nu är jag sjuk, feber och grejer.. Inte så himla kul! Har varit hemma från skolan igår och idag och stannar hemma imorgon också vilket innebär att jag lär uppdatera här om inte jag blir mördad, snubblar och dör eller inte orkar helt enkelt. Den som lever får se. 
 
På måndag skriver jag provet för licensen, hoppas jag klarar de det känns så och gör jag det får jag ut och glänsa med min super star om 1 månad!! Apropå på prov och grejer så har jag klarat moppekortet, på andra försöket så satt det. Hejja mig! 
 
Fortsätter jag skriva nu så kommer det bli oändligt långt, har en del att ta igen trots allt så vi avslutar nu och hörs en annan dag!
 
Den här bilden är från i måndags när vi var inne på Solvalla, i detta svennebanan land får man väll inte tycka att man är bra? Men det skiter jag i och gör det ändå, kolla så söta vi var. Prinsessan och jag! Jag älskar henne otroligt mycket för tillsammans är vi så jävla bra!!
 
 

Orka....

Sorry om jag inte har bloggat men varken jag eller Moa har tänkt på det och vi har inte orkat och inte hunnit... Men ja nu får ni ett inlägg i allafall!

Den 20 okt så tävlade jag med mina hästar det var sista starten för i år och jag kom 2:a med danielle och 4:a med lexius båda var jätte duktiga!! (Kanske har sagt det men whatever nu får ni läsa det igen isåfall :-P )

Idag/nyss typ så skulle vi flytta några hästar till en annan hage och då så ville inte fölen hänga med in i hagen och det blev typ kaos för då så sprang dom två hästarna som redan var i den hagen förut sprang ut och det blev as konstigt men till slut fick vi in alla hästar till rätta och så allt löste sig ! ;-) (y)

Det här höstlovet har gått as snabbt!! I måndags chilla jag bara tisdags åkte jg på kryssning med några i min släkt och sen var jag och Moa uppe till typ 3 sen onsdags kom jag hem och chilla torsdags shoppa jag kläder tills på fredagen sen i fredags var jag på hockey sen fixa jag mig sen gick jag på en fest kom hem typ 2 snacka med pappa till typ 3 somna vid 4 :-P lördags var jag på trav och sen på kvällen kom två st kompisar och så var vi vana till 4 imorse och sen idag har jag och mina kompisar typ bara chillat eller vi vakna typ 11 gick och åt frukost vid typ 2... Hehe :-P

Skola imorgon....:-/. /// natalie


RSS 2.0