På väg hem..

Det gick lite mindre bra idag!


Snart framme i Kalmar!


Lördag

Hej alla!

Idag är det lördag och jag har inte tävlar Douglas för han är struken pågrund av feber, tråkigt men hoppas han blir frisk! Istället tog jag en mysig skrittur på ullis efter körningen igår. Red barbacka och min lilla prinsessa var väldigt, väldigt het! Älskar den hästen så mycket <3 Annars idag har jag bara varit hos morfar och mormor och inte gjort ett jävla skit, är sliten som få!

Igår var jag med Ida och Dani, det var mysigt men orkar inte skriva så mycket om det för bloggar på mobilen.

Ikväll sover familjen hos mormor och morfar och imorgon drar jag, mamma och morfar till Kalmar 5 på morgonen. Ska bli så kul att rida Lolita, hon är bäst <3

Men vi hörs, puss Moa


Hahaha


Tjalala Blabalabla

¡Hola!
 
Har duschat, tagit fram kläder och allt till imorgon så nu kan jag chilla resten av kvällen eller egentligen måste jag plugga men orkar inte, tar det imorgon lixom ;) Funderar starkt på att ta kladdkaka, den vart så nära intill perfekt en kladdkaka kan bli! 
 
Imorgon är det fredag som har sagt, så skönt med helg så jag dör lite!! 
Ingen sovmorgon för mig dock, ska vara inne på valla runt 10-11 på lördag och innan det ska jag ta moppen ut till stallet och göra lite saker och på söndag åker vi från morfar till Kalmar klockan 4! Ja, på morgonen! Fuck i helvetet jag kommer att dö!! Men resan hem skulle bli vääldigt enkelt om det vart en seger ;) Haha nej är alltid nöjd med Lolita efter loppen!
 
Men kort och gott orkar jag inte med er nu så vi hörs imorgon eller något..
Haha en mongo bild får avsluta den här dagen på bloggen från min sida!! :)
 

Torsdag

Yää imorgon är det fredag, så skönt med helg även om jag kommer att spendera min tid i en bil och på två travbanor. Är riktigt taggad nu till loppen på lördag och söndag, ska bli så kul att rida Douglas och som jag har skrivit så är Lolita min montéprinsessa!
 
Skolan gick bra idag, 8:orna började redovisa musiken så jag ska göra det nästa vecka. Idrotten gick bra vi hade fys men jag var väll inte super duktig och kämpade jätte hårt när Emil inte tittade.. 
 
Har bakat kladdkaka idag också och tågen hem hade strömavbrott så vi fick ta ersättningsbuss och var hemma 4 istället för 3 och nu ska jag åka till min prinsessa Ullis så vi får höras! :)
 

Det var det här med rubrik

Usch jag hatar rubriker nästan lika mycket som vintern.
 
Idag har jag iallafall varit väldigt duktig, jag hade SO provet och det kändes väldigt bra visserligen var det bara ett E-prov men ändå, that feeling ♥ Jag översatasade så kände mig lite som gud! Efter skolan så tog mamma Ullis idag igen för att jag skulle plugga, jag älskar dig mamma utan dig hade livet inte fungerat och utan dig hade jag inte kunnat födas över huvudtaget! Jag drog hem till Katta och pluggade och min slav var underbar och bakade kladdkaka till oss med blåbär och jordgubbar, den vart rosa och sjukt god! Alla personer runt omkring mig är bättre än godis och mitt liv är en rosa glitter bubbla. Näe förresten, riktigt så bra var det inte..
 
Känns att det börjar bli vinter nu för det är mörkt många timmar om dygnet och jag har vinterjackan på mig, tragiskt jag vet men that's life! Hur som helst så ska jag sätta mig i soffan nu och dö lite, imorgon är det idrott och jag är sjukt över taggad. Lurad. Men vi hörs imorgon!
Kladdkakan ♥ Hiss till blogg.se som har gjort så att man kan ladda upp sina bilder från insta direkt hit och en stor hiss till alla er som går in och följer mig på insta nuuu! moathorngren var det ja :)
 
 

Glad chey

Spanskaprovet är flyttad till efter lovet, hallelulja!! 

Onsdag

Hej!
 
Igår somnade jag tidigt och imorse vaknade jag sent, är som en död säl. 
Idag är det Onsdag, veckorna går så jävla fort! Mina läxor äter upp mig inifrån, min häst är bäst och jag har geografiprov idag, så jävla taggad på livet!! Nej, nu ska jag ine va bitter så här får ni en söt bild på mig och Ollis!
 
God morgon!
 

Pluggar

Var ett tag sen man hörde av mig och sen sist har jag shoppat, fönstershoppat på Victoria´s Secret på internet, vart i stallet, kört Xylene på licensen, varit i skolan, haft mina gudföräldrar och Leo hemma, vart i skolan lite till, pluggat och sen har jag nog sovit resterande tid.
 
Fyfan har geografiprov imorgon, musikinlämning på torsdag, caseinlämning och engelskainlämning på fredag och nästa vecka har jag både spanska- och matteprov, redovisning i engelska och vårt grupparbete ska vara klart.. Skjut mig någon, snälla? 
 
Min mamma var go och tog Ullis idag så sen jag kom hem klockan 3 har jag pluggat och ätit middag och ska plugga nu ända tills jag går och lägger mig.. Spännande! 
 
Inte för att jag tror att så många bryr sig men det jag har shoppat sen sist är en knallrosa sport BH, ett par rosa jeans och en halsduk och sen kom mina älskade guldföräldrar hem från New York och då hade dom med sig en Victoria´s Secret tröja, 3 Victoria´s Secret läppglans, 5 Victoria´s Secret trosor, 1 Justin Bieber skal och ett 1D skal.
 
Om 10 dagar drar Cornelia till New York och har sagt att jag vill ha en Victoria´s Secret tröja därifrån dom så ja.. Victoria´s Secret rånar mig mer eller mindre..
 
Hur många gånger har jag skrivit Victoria´s Secret i det här inlägget nu? Men den affären beskriver mig bäst, love pink! Fast ni visste nog troligtvis redan det när ni ser både headern och namnet. 
 
Förresten så ska jag även rida lopp i helgen, 1 på Solvalla på lördag på Douglas Leaf. Han debuterar i monté och det blir första gången jag rider han, en riktigt fin häst det där så det ska bli kul! På söndag drar jag ner till Kalmar igen, jag verkar gilla Kalmar ;) Nej det är faktiskt inte banan jag gillar utan hästen jag ska rida, vill ni gissa vilken? 1:a, 2:a, 3:e ni hade rätt det är Lolita! Så kommer bli super kul, dessutom så ska Natalie dit så får träffa min älsklings tjockis kusin, alltid lika mysigt! ♥ Vi möter varandra i loppet så kusin vs kusin.. 
 
Nu måste jag ta tag i läxorna. På. Riktigt. Ska försöka uppdatera er mer lite då och då. 
Får bli en fin fin bild!

Sjuk... :c oh no!

Sorry för att jag inte har bloggat men som sagt har inte tänkt på det...

Men iallafall i söndags kom jag 4:a med majjen i shetlandscupen, 2:a och 5:a med Lasse och 4:a med danielle! :D en toppen dag var det trots vädret! :)

Idag är jag hemma då jag är sjuk....:c feber, ont i huvudet och jätte förskyld :( inte alls kul!...

Men ska typ försöka sova nu för är as trött.... Godnatt :P man Kanske blir frisk då!;)/// Natalie


Gustafsson 3 tr

Sitter just nu och kollar på Gustafsson 3 tr! Kan ju iallafall säga att det inte är det bästa programmet men det är ändå väldigt bra! :p

Idag har jag kört danielle imorgon blir det att packa allt och så tills på söndag! :D
Idag hade vi även vikarie i skolan för min lärare är typ sjuk! ;)

Men ska kolla på Gustafsson 3 tr nu! ;P


Tjabba

Idag har jag varit i skolan och haft NO prov...:/ men det gick bra hoppas jag! ;) (y)

Har även kört danielle och Sofia har ridit lexius!:D det gick as bra mina små stjärnor<3

På söndag blir det att gå upp typ vid 5... Åka till axevalla typ 6... Kul att man har lopp 3,9,11 och 13 men iallafall kul att få köra lite! :D <3 kommer bli en as bra dag hoppas jag! ;D

Är as trött ska sova nu så godnatt på er och sov gott !! ;D <3///natha


Sorry

Råkade visst glömma er lite med resultatet och ärligt talat så smsar jag med Olle nu och har 0 ork för er så helt utan känslor skriver jag att jag var 4:a i svensk mästerskap 2012!! // Moa


SM baby!!

Sitter i bilen på väg mot Melander och sen drar vi mot SM där ifrån!! Är så sjukt taggad och glad att jag ska rida den här lilla monte prinsessan <3

Självklart kommer resultat senare!
Jag är nervös som få men jag hade en underbar kväll igår med väldigt bra personer, först bio med Csaba, katta och Mimmi och efter det åkte vi till kragsta och mötte Cornelia och Ida när vi väntade på kårstatåget. Jag har dom bästa vännerna man kan ha, love you guys! Apropå bion så kollade vi på Ted, hahaha så jävla bra och rekommenderas starkt! När Ted dog började jag och katta att as garva medan alla andra satt tysta och katta kläckte ur sig den smarta kommentaren: jag tror inte att det är nu man ska skratta.. Hur som helst så var Ted en film som passar min humor utomordentligt och nu vet ni att Ted kommer att dö i filmen..

Men förutom SM och bio så kan jag säga att jag mer eller mindre har fallit för killen jag aldrig trodde att jag skulle snubbla på ens sen senast jag blogga ungefär.. Livet är bra lustigt ibland!

Men vi hörs // Moa


Utan er är jag inte hel! <3

Jag älskar er! <3


Tja,hej,halloj, men tjenare

Ja så nahjs rubrik!! :D

Idag har jag varit i skolan... Sen när jag kom en gick jag ut i stallet fixa det och sen körde jag min prinsessa och man blir alltid lika glad när man kör henne!!<3

Den 14 oktober så ska jag och prinsessan tävla på axevalla och då får jag köra en till häst troligtvis! :D very nahjs! :D <3

Prinsen har fått vintervila nu och så gasar vi nästa år istället då jag får sitta bakom! :D

Danielle får vintervila efter den 20 oktober då blir det den sista starten på Solvalla :)
Puss// natha


Onsdag

Idag hade vi skolfoto, jag vart jättefin! Eller? Det får vi se om några dagar när bilden läggs ut på hemsidan..
Idag gick skolan bra men jag är förvirrad och vet inte vad jag vill, mina känslor är kaos när det gäller något..

Ikväll ska jag in till Valla, Ulrika har häst i lopp 9 (?) och Nisse i stallet ska starta i lopp 4 och jag ska göra en rundvandring som man måste göra innan licensen. 
 
Något jag inte har berättat för er är att jag ska till Kalmar på lördag och rida monté SM på en riktig snygging, Lolita såklart! Jag har skrivit det förut men jag kan skriva det igen JAG ÄLSKAR DEN HÄSTEN! 
 
Men vi får höras senare eller imorgon för nu ska jag åka och ta in Ullis! :D

The bitch is back

och redo att leverera ett inlägg eller något.. 
 
Idag har jag varit i skolan vilket gick bra och sen åkte jag till stallet och fixade det och skrittade Ullis i ca 60 minuter, min bebis! ♥
 
Igår var det licens och därför hann jag inte blogga, licensmåndagar är alltid väldigt, väldigt stressiga. Gick bra iallafall, jag körde Ullis och Xylene, men det var väldigt kladdigt och äckligt. Idag vaknade jag också med en härlig träningsverk i armarna, då vet man att man lever ;)
 
Nu kommer ni tycka att min skola är efterbliven men det är precis vad den är för jag har skolfoto imorgon, kanske lägger upp dagens outfit bara därför imorgon men tror inte att det blir så om jag känner mig själv ;) 
 
Hur som helst så ska jag ta tag i mina läxor nu, har redovisning i biologi imorgon </3 
- Visst är min prinsessa söt i sin nya grimma? Även om den är rosa och täcket rött ;)

RSS 2.0