Just chillin

Sitter på en klippa med Ida och har de väldigt bra just nu! // Moa


Tisdag

Hej! Jag försökte blogga igår men appen ville inte fungera för ovanlighetsskull. Ullis var iallafall oplacerad men min älskling gjorde ett jätte bra lopp efter startgalopp. Kom hem från Rättvik halv 4 i natt och klockan ringde 7 igen, lite små sliten idag. Just nu sitter jag på båten påväg ut mot Nåttarö ska jobba från idag fram till söndag och sen har även jag SOMMARLOV! Men nu ska jag vara social mot Ida som är med mig och idag håller jag, du, du, och du tummarna för Natalie och Danielle!


Gooooomoooorggon!!

Nu upp käka frukost fixa sig och sen ut och fixa danielle sen drar vi till Åbergs! Tror jag inte kommer kunna blogga på vägen men jag bloggar sen då;)<3 ska gå upp nu men vi hörs;) ( Moa bloggar ju lite sen också:) )


Jägersro!!

Hej !! Idag har jag klippt och slungat håret det ska ju bli helt blont sen men vi börjar med lite slingor , jag blev jätte nöjd med det iallafall:) Och ja jag har varit ute i stallet fixa lite och packa till danielle imorgon dra vi ju till Jägersro för att tävla mini Åbergs !! :D Jag ska upp vid 3 i natt och fodra och Packa in i bilen när dom vi ska åka med kommer sen ska vi försöka att åka kl 4 hemifrån … Jag är taggad iallafall ! :) Men nu ska jag packa till mig tills imorgon och sen lite till USA också :) (imorgon så kommer jag inte kunna blogga på vägen dit så jag bloggar antingen på morgonen eller på kvällen då jag har internet :) hejdå eller nu hur jag ska säga ;)<3


Ganska fantasilös rubrik

Hej! Just nu står jag i transporten och snackar med ullis om allt och inget medan mamma köper lunch till oss inne på stoppet. Vi rullar mot Ulrika för att lasta om till deras buss och då får ullis trevlig sällskap av Arne och jag får trevligt sällskap av Ida, alla nöjda! Idag får ni hålla tummarna för oss! Hej då, eller hur jag nu ska avsluta det här?


00.10

Som ni såg så har Natalie bloggat om grönan och kan bara instämma med att det var grymt! Imorse gick jag upp halv 8, duschade och åt frukost och grejer, sen åkte jag hemifrån halv 9 och kom hem igen från grönan halv 8, då kastade jag i mig middag och åkte ut till stallet och fixade det + ullis och när jag kom hem hjälpte jag mamma med disken och tvätten så nu ska jag dejta sängen som vissa brukar säga så fint :) Imorgon ringer min klocka 7, upp och packa till ullis då och smörja (hann inte idag) sen fixa henne och åka till Rättvik för tävling som ni vet! Kommer uppdatera er under dagen imorgon // Moa


Godnatt…

Nej nu sova för att gå upp vid 6.45 och slinga håret blont kl 8 imorgon!:D det kommer säkert en bild:) Men jag bloggar mer imorgon Godnatt// Natalie och danielle :)<3


Gryyyym grönan:D<3

Idag har vi ju varit på grönan och det var gryyyyyymt !!! :D ja vi har åkt nästan allt kan säga några men kommer inte ihåg alla men säger några:) någon barnkarusell som man rider på hästar hahah , twister , flygandemattan,popexprese , lustigahuset, kärlekstunneln , blåtåget , kvasten sen kommer jag inte ihåg haha;) Men nu ska jag titta klart på solsidan sen ska jag ber till stallet :) pusss;)<3


Roooooosaaa sockervadd

Så mycket godare, så mycket snyggare och så mycket bättre, helt klart värt 2 kr extra!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3853945/images/2012/pic_501533379606ee6be40003b5.jpg" class="image">


Dagens outfit

Converse, shorts, vitt linne och rosa magtröja!


@Grönan

Nu kör vi!!!


God natten

Såg nu att Natalie och ullis hade skrivit god natt så tänkte faktiskt göra det samma. Imorgon ringer även min klocka klockan 7, då ska jag gå upp och duscha. Var ju trots allt 4 månader sen sist så tänkte vara lite fräsch vid en sån trevlig tillställning som det blir imorgon. Ni kan räkna med att det blir bra uppdatering imorgon och ska ni fortsätta att läsa bloggen kan ni även räkna med att jag oftast är lika seriös som kungen när han håller tal.. God natt // M


Godnatt

Nej nu sova upp tidigt imorgon 07.00 fixa stallet duscha sen dra till grönan !!!!! :D Godnatt<3


Ullis hälsar

Nu har jag kört ullis några varv på banan och fram och tillbaka i skogen, har gett henne en varm och härlig dusch + massage så nu hälsar en pigg och glad ullis god natt!


Grönan imorgon !!!!:D

Idag har jag kört en riktigt pigg och fin danielle !!! Hon är riktigt taggad nu tills på tisdag då hon börjar sparka lite lätt och nafsar och typ springer ut igenom stallet ;) hon blir också rädd för allt när man kör henne hahah;) men iallafall isf har jag varit på marknad som inte var så rolig men jaja…:) Imorgon blir det grönan med bäääästa kusiiiin moaaaaaa !!!!! Jag är så sjukt taaaasaggggaaaad :D <3 Det kommer bli mycke flumm och ja allt knas imorgon (om man nu känner Moa och mig så vet man aldrig vad som händer) xD men nu ska jag gå ut till stallet och fixa och mysa med min älskade plutt häst;)<3333 (bjuder nu på en till bild men denna blev inte så bra men på mig och danielle iallafall från igår;) )


Påväg hem

Nu är jag påväg hem. Det blir första gången på 5 veckor som jag träffar ullis så jag ska åka ut och köra och fixa henne nu på direkten, mys! Imorgon blir det grönan med Natalie om någon hade missat det? ;) Men vi hörs senare //Moa


Marknad - karuseller

Tja bloggen ! Såg att Moa hade skrivit lite. Men det där på slutet stämmer inte alls det är väl ändå jag som är bättre än henne? Ja!! Nej men båda är ju lika grymma för vi är ju kusiner hallå!! Haha:) Men till saken nu ska jag gå ut och fixa stallet sen köra danielle sen så ska jag på marknad och åka karuseller med min kompis(Sofia). Sen ska jag väl snacka lite skit med kompisar och gosa lite med danielle. Jag ska nog börja packa lite till Åbergs och sen lite till USA :) Så min dag är fullbokad haha:) men ska dra ut till stallet nu hej rå!!:)<3/// Natalie - hon som är den grymmaste ;)( bjuder på en bild från förra året då Kevin min bror vann med mitt russ lexius )


Vad ska man skriva här?

Då var det väll min tur att skriva första inlägget på den här bloggen. Natalie har ju presenterat mig så fint men jag kan väll lägga till lite. Just nu befinner jag mig ute på en ö, Nåttarö för att vara lite mer specifik, jag sommarjobbar där som en kiosktant och har varit här ute i 5 veckor men imorgon ska jag hem och roa mig lite. Mina två hästar har ju Natalie tagit upp lite grann, min shetlandsponny Zurfa som en som heter Ida tränar och sen mitt varmblod Ullis som startar på måndag @Rättvik, spår 5 för vår del (dock kör inte jag, lite för ung tyvärr men det är ju aldrig att hänga med som hästskötare när pärlan startar.) Det känns bra med spåret och allt men än är hon inte i mål ;) Nej, nu ska jag käka middag, makaroner och köttbullar serveras till mig idag. Vi hörs // Moa - Hon som är lite bättre ;)


Stallet (y)

Idag har jag varit i stallet och fixat lite ska snart ta in hästarna. Sen har jag chillar och messat med typ alla och ja sen vet jag inte så mycket med jag har gjort… Man kan ju säga att jag läääängtar tills på söndag då jag och Moa ska till gröna Lund !!!! :D sen på måndag så ska moas häst ( ullis) starta så vi hoppas det går bra:) På tisdag ska mina 2 hästar starta i ett stort lopp som heter Hugo Åbergs eller ja danielles lopp heter mini Åbergs och lexius lopp heter lilla Åbergs ! :) så det kommer bli såååå grymt 3 dagar i rad :D<3 men ska fixa lite nu bloggar mer sen kanske tjaaoo!!<3


Välkomna!

Hej och välkomna till min och min kusins blogg!
Vi kommer nu blogga lite om våra hästar , vad vi gör om dagarna och massor av mer. 
 
Jag kan då presentera oss lite grann då :)
 Jag heter Natalie Oscarsson och är 12 år. Jag har 2 hästar som heter Danielle och Lexius och sen 1 hund som heter Qompis eller i våran familj har vi 4 hundar jag har då 1 som jag äger och tar hand om. :) Jag bor i svergie och lite i USA då.
 
Kan presentera lite om Moa också :)
 
Hon heter då Moa Thörngren och är 15 år och har 2 hästar som heter Rovalds Zurfa och Ullis Å sen har hon också 2 hundar som heter Golly och Druvan :) 
 
Vi 2 är då kusiner och vill starta en blogg tillsammans igen :) 
 
                                                                      Hälsningar Moa och Natalie! :)

Välkomna!

Hej och välkomna till min och min kusins blogg!
Vi kommer nu blogga lite om våra hästar , vad vi gör om dagarna och massor av mer. 
 
Jag kan då presentera oss lite grann då :)
 Jag heter Natalie Oscarsson och är 12 år. Jag har 2 hästar som heter Danielle och Lexius och sen 1 hund som heter Qompis eller i våran familj har vi 4 hundar jag har då 1 som jag äger och tar hand om. :) Jag bor i svergie och lite i USA då.
 
Kan presentera lite om Moa också :)
 
Hon heter då Moa Thörngren och är 15 år och har 2 hästar som heter Rovalds Zurfa och Ullis Å sen har hon också 2 hundar som heter Golly och Druvan :) 
 
Vi 2 är då kusiner och vill starta en blogg tillsammans igen :) 
 
                                                                      Hälsningar Moa och Natalie! :)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0