Borta bra men hemma bäst

Nu är jag på väg hem från Småland. 
Man brukar säga "borta bra men hemma bäst" men om jag inte har varit borta nu utan varit i mitt andra hem vilket är bäst då? Det kan man fråga sig ja..
 
Jag har haft en helt underbar tid här nere med mina små tjejer, vi har gjort allt och inget i stort sett. Igår träffade jag Jessica för dom kom på fest hos Sandra och Olof. Sen vid 10 kom Klas förbi och 11-12 ungefär var Danne där, haha! Man känner sig som en kändis när folk samlas kring deras hur för att se mig! Skämt å sido. 
 
Hur som helst så red jag lopp igår på en väldigt fin och pigg Lolita Dar! Shit vilken häst, jag är helt förälskad i henne! Vi var 2:a på 2.00,4 på ett väldigt blött och kladdigt Vaggeryd. Är så otroligt tacksam att Anne låter mig rida den hästen så ni kan inte ens ana det. Jag är förälskad i henne helt enkelt som sagt ;)
 
Nu sitter jag på bussen på väg hem som ni vet. Det finns gratis internet och eluttag vilket är mycket, mycket, mycket uppskattat! En nackdel är att det fanns bara ett ledigt säte kvar så att man får sitta själv nästan längst bak och varje gång någon öppnar toadörren så luktar det skit, inte en chans att jag går in där! Håller på att dö bara någon får upp den 2 mm. 
 
Juste skulle ha träffat Danne idag men jag och Sandra drog in till Jönköping tidigare och gick på Charlies och Hööks. Charlies hade flyttrea så det har varit kaos i helgen men jag tyckte inte att det var speciellt billigt på deras utförsäljning och då kan  man bara tänka sig dom tidigare priserna. Jag köpte iallafall en rosa grimma med rosa ludd och små hästar på till Ullis för 50 spänn, den var så söt och på min lilla prinsessa kan det inte bli annt en vackert! Hon ska få inviga den imorgon på licensen så jag hoppas att Ulrika kommer in och kan se hur fint det kommer att vara ;)
 
Det här vart långt men innan jag avslutar så tänkte jag bara säga att jag är taggad till licensen för vi har ju haft uppehåll på 2 veckor. Jag tror inte att någon egentligen bryr sig men nu fick jag det sagt iallafall.
En gammal bild på en fin hezt! 

Hot girls

we have problems to! We´re just like you excpt we´re hot!
 
 
Just kidding we´re perfect! 
 

Hej, hallå, tja

Nu har små tjejerna gått och lagt sig men jag är vaken ;) Ska plugga lite, måste erkänna att det går inte så bra för mig. Ligger inte bra till i matten, har en spanskauppgift att lämna in imorgon som jag ska börja med idag, en geografiuppgift att lämna in imorgon som jag tror att jag är klar med första frågan på och sen har jag lite annat smått och inte så gott. Känner att skolan dödar mig sakta men säkert just nu.
 
Idag var vi hemma på förmiddagen och jag försökte plugga men gick inte så bra så jag och Josse spelade istället, efter det åkte vi till stallet och Josse red Nadja och jag red Bodi, så mysigt! Bodi är underbar men tyvärr tappade han en sko när vi var ute så får kanske rida han nästa gång jag är här ;) Hur som helst så ska jag ju rida fina Lolita på lördag, längtar jätte mycket! :) 
 
Imorgon sover jag och Josse på Dammen hos hennes mormor och morfar, älskar att vara där det är så mysigt! 
 
Men för andra gången idag så måste jag skriva att jag ska ta tag i pluggandet innan jag fastnar här.
¡Adjos amigos!
Jag saknar er!! 

¡Hola!

Just nu är Sandra och Josse hos tandläkaren, Olof jobbar och Cornelia är och leker med sin kusin hos hennes farfar och farmor så jag är själv här hemma och ska försöka plugga. Har mjukisbyxor och gosetröjan så outfiten är helt rätt men mitt huvud har ingen lust att sammarbeta ;)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Jag red Sandras islandshäst Bodi igår och det gick jätte bra så ska kanske göra det idag också, hoppas det! :)
 
Men nu måste jag börja plugga innan jag fastnar helt här. 
Haha jag och Mikaela är lite feta apropå ingenting.. ;)

Torsdag..

Vilken intressant rubrik! ;) nej men ah det är iallafall torsdag!

Har inte kunnat/hunnit bloggat så mycket för det har varit lite konstigt... Men iallafall, i söndags så tävlade jag ju på sundbyholm och då kom jag 3a med lexius i monten på tiden 2.05,5 och sen kom jag 4a med danielle på tiden 2.13,7 så ja jag är nöjd!;) (y)

I måndags gjorde jag inte mycket
Tisdags red jag lexius och sen drog jag ner till travet en sväng
Onsdags/igår körde jag danielle sen drog jag och en kompis till badhuset :) och sen har jag ju självklart gått i skolan! Haha men det förstod ni nog..;) i helgen så ska jag åka till Stockholm då det är kriteriet! :)

Nu ska jag vara lite social mot kompisarna i bussen! ;) puss o hej :* /// nataliee


Bloggar lite dåligt

För att jag är dålig!..
Haha näe ni trodde väll inte på det? Jag är bra. riktigt bra!
 
 
 

Vrigstad here comes the bitch!!

Hej på er!!

Nu sitter man på bussen på väg till Vrigstad, ska bli kul!! :D

Ni kanske undrar varför jag åker ner 40 mil igen när jag var där i helgen och det är för att jag ska rida Lolita Dar på Vaggeryd på lördag. Det är en riktigt fin häst och att hennes ägare ger mig chansen att rida är sjukt kul!! Tack Anne <3 Och med tanke på att jag ska rida så förstår både ni och jag att det är ett montelopp ;)

Som jag misstänkte så är jag sliten idag men jag är inte bitter så nu ska jag sitta och umgås med mig själv och mina foppatofflor (glömmer man conversen i Småland får man ta vad man har trots att det är vinter..) Puss Moa


Levnadstecken

Kanske dags att ge er ett levnadstecken även om jag känner mig mer död än levande just nu.

I helgen var teckningen = 0 men jag hade det mysigt med Cornelia och Josefine. Tävlingen igår gick dåligt. Fröken Z ville inte så vi var 4:a på 43 och hon fick 10 dagars startförbud och jag fick en skarp varning för drivning.. Riktig jävla piss roligt var det.. Resan hem var inte alls tung och min besvikelse var inte alls stor och jag fällde inte en ända tår pågrund av gamla kärringar och allt annat piss så det var ju härligt!.. Josse däremot kom 5:à i båda sina lopp och hon och Nadja var super duktiga! <3

Just nu är jag på väg hem från Mantorp med ullis. Ullis var näst sist på 17,3 men hon gjorde ett bra lopp! Dom öppnade första 5 på 15 och varvet på 16 och hon hängde med vilket hon aldrig gjort förr så en stor utveckling på henne!

Imorgon ska jag ta bussen ner till Vrigstad, den går 8.05 men pappa ska lämna en sak på jobbet senast 6 så vi måste åka halv 6 hemifrån och sen ska jag va 1 timme på stationen så känner jag mig död nu så är det ingenting mot hur det kommer vara imorgon. Kommer hem och kommer i säng runt 3 om jag får tippa, mysigt!!

Vi lär höras imorgon, när jag kommer ner till Vrigstad och min dator så ska ni få ett inlägg om igår och en händelse som inte var allt för rolig.. Aja puss på er // Moa


Småland

Sitter i bilen på väg till Småland och har åkt ett tag men har ett mycket, mycket längre tag kvar!

Redovisningen gick bra, as grym vart den!!..

Sliten tjej som sagt men ikväll får jag träffa Cornelia och Josefine! <3

Puss Moa


Skola nu

Hej bloggen!
 
Idag är det FREEEDAAAG! ♥ Just nu är jag i skolan och smsar med Matilda som ska till Stockholm om ett tag!! YÄÄÄ! :D Har redovisning nu så vi får höras sen, har ju en lång bilresa till Småland att ta död på några timmar i.. 

God natt

Idag har jag haft idrott, ridit en galet pigg ullis, packat, packat, packat och haft ett utvecklingssamtal som jag inte ens visste att jag skulle ha.

Allt har gått bra, ullis var fin och shit vilken utveckling det har blivit på henne sista tiden!

Imorgon har jag spanskaredovisning och jag har inte börjat på uppgiften än..

Märks det att jag är trött? Bra för då kan jag avsluta nu. Vi hörs imorgon under min vallfärd till Småland, blir en minisemester vilket ska bli UNDERBART!! Puss Moa


Plötsligt händer det!!

Jag anmälde Ullis till Mantorp på måndag och hon kom med trots 233 poäng och som att inte det vore nog så fick hon spår 1. Samma utgångsläge som när hon vann, så de kanske är dags att göra det igen.. 😏✌


tjaaaaaa

Idag har jag bara chillat och gått i skolan... vi har tagit skolfoto också idag.. :/ tror inte det kommer bli bra foton på mig :( men aja får se dom sen :p
 
I lördags så vann prinsen Åby lilla pris! Han e så duktig! :) <3
 
På lördag så ska jag sova på sundbyholms travet med ett par kompisar och älskling! Eftersom det är sista tävlingsdagen på sundbyholm för iår ;) längtar så sjukt mycket!! :D På söndag så ska jag köra prinsessan i ett lopp och rida Prinsen i ett lopp. :) Jag kommer typ vara helt död efter monte loppet :/  har inte ridit på as länge :( men aja det får gå som det går och hoppas på det bästa!! :D <3
 
nej nu ska jag gå och ta en varm lång skön dusch! så ha det gött! :* /// Natha


Godkänd!

Tjejen på bilden vart just godkänd på uppkörningen på moppen! :D


SMÅÅÅLAND på FREDAG

På fredag tänkte jag dra ner till mitt kära hemland tänkte jag skriva nej men SMÅLAND. 
Kommer att bo hos familjen Karlsson hela helgen och det kommer bli kul! Har saknat mina småsystrar väldigt mycket så det kommer ju bli awesome att träffa dom serru! ;) 
 
På söndag ska jag även köra lopp med Zurfa och Josefine med Nadja. Lopp 2 för mig och lopp 10 och 14 för henne. Heldag på Östanåkra med andra ord.. ;) Ni kommer få uppdatering hela den dagen om det finns teckning där ute, haha kan inte lova er det. 
 
Aja från framtiden till dåtiden. Idag körde jag Ullis som var kanonfin, ganska lugn och det var skönt för mina stackar armar. Nu ska jag sitta vid datan tills det blir sängen. Trodde det skulle ta långt tid med matten men det gick på 5 minuter så har en lugn kväll ju ;) Och påminn mig inte om moppekortet för det har du, du, du, du och jag förträngt.
 
Puss och hej leverpastej!
 

Lagar mat

Kom nyss hem från stallet och lagar mat. Hörs senare! Puss Moa


Måndag

Idag har jag studiedag och jag vet att min kära kuin är avundsjuk så puss på henne! :*
 
Jag vaknade halv 11. Har sovit 11 timmar 2 dagar i rad nu, skönt och behövligt! Gick upp och åt frukost, satt vid datan en stund och nu ska jag bege mig ut mot stallet. Ullis ska köras och stallet ska fixas. Skönt att det är uppehåll nu iallafall även om himlen nästan är svart och det blåser för jävligt. Imorse vräkte regnet ner och då hade jag lust att dö. Men det gjorde jag inte och det var ju härligt! 
 
som Fredrika på den HÄÄÄÄR (väldigt bra) bloggen skrev så kan man antingen ha HEMstudiedag eller hemSTUDIEdag. Idag har jag lite av varje för ikväll måste jag plugga matte, tur att jag har pappa! och sen måste jag plugga licens och moppekortet. 
 
Dom senaste 4 veckorna har jag haft licens varje måndag men idag och nästa måndag är det uppehåll så håller mig hemma ikväll och imorgon har jag uppkörning på moppen.. 
 
Aja bäst att jag tar min tjocka rumpa från soffan och placerar den i stallet. 

Modell eller vad?

 
Här har ni 3 st ultimata bevis på varför jag borde bli modell.. Jag gör mig bra framför kameran.. Verkligen jätte bra! Kameraman är Katarina von Block

Till salu

Jag brukar hålla Zurfa utanför bloggen förutom när det är start för jag tycker att det blir bäst så för alla inblandade men nu är det dags för henne att stå i rampljuset här och jag önskar att det inte behöver vara så.
 
För nu är Zurfa till salu. 
Hon är född år 2000 och har ett rekord på 2.22,2.
Hon är snäll i alla lägen och är 106,5 cm hög och E: Kärlingehults Orkan och U: Askö Bläsa. 
Anledningen till att vi säljer henne är för att jag blir för gammal efter säsongens slut i Oktober.
Pris: 25.000 kr med all utrustning.  
 
Vill du veta mer så kan du ringa mig på 072-72 99 004.

Söndag

Hej bloggen!
 
Idag har jag gjort något som jag har sagt att jag aldrig ska göra.. Ni får veta vad senare. Fyfan tårarna rinner..
Har även varit i stallet hos min prinsessa, fotade henne från bilen när hon stod i hagen lerig men nöjd ;) Haha har bilderna på mobilen så ni får även se dom senare in the life time. 
 
Ska äta nu ville bara uppdatera er lite. Ikväll vet jag inte vad som händer. Jag är ledig från skolan imorgon, studiedag.
 
Men vi hörs!

Jag orkar inte ens låtsas..

Le för det gör för ont. 
 

Bara för att jag kan..

Så skriver jag ett inlägg utan att ha något att skriva om like a badass!
 

johopp

tjenare!
 
just nu sitter jag och bara har tråkigt.. lysnar på musik också :) 
 
Idag har jag bara chillat! :) packat upp alla saker som jag hade igår och fixat stallet :) 
 
Har haft ont i huvudet typ hela dagen också :/ På lördag så ska jag och några kompisar sova över på sundbyholms travet och bara ha kul! det kommer bli as najs :)
 
Blev inte så roligt och inge långt inlägg idag men är skit trött och ont i huvudet och ja pallar inte skriva :p <3 // Natalie

Lördag

Vart sa vi börja?..
Igår vart jag diskad. Det var verkligen inte vår dag! Det regnade jävligt mycket, banan var lös och kladdig, det började hagla när vårt lopp gick och Zurfa tappade ganska mycket intresse för vår uppgift då. Hon var sjukt fin från start, shit asså! Men sen.. Hoppla, hoppla, hoppla!! Jag var jävligt besviken jag mena vem hade inte varit det? Men sen efter ett tag så tänkte jag tillbaka på banan och allt skit så då kändes det väll en gnutta bättre.. Den där ponnyn är min bättre halva, om ni bara visste vad jag älskar henne! 
 
Aja innan jag fastnar i gårdagens lopp så kan jag säga att jag och Ebba hade a very good time in the buss iallafall, haha flummade och dampade så det var ju kul och efter loppet var ju jag med Natalie och henne och det var ju också trevligt.. Om man bortser från att Natalie troligtvis har smittat mig IGEN med munsår.. 
 
Kom hem sent igår och gick upp kvart över 5 sliten som få. Begav mig mot stallet och gav alla hästar mat, släppte ut min häst en stund i hagen, fixade stallet och sen tog jag in henne och drog till Solvalla. Hade licens idag och det var väldigt kul! Stackars mitt hjärta fick först gå 3:e spår genom hela första sväng för dom envisades med att inte släppa in mig på något villkor, sen upp till dödens och ändå vinner hon loppet helt okörd! Shit vad fin hon var!! Kan typ inte sätta ord på henne.. 
 
Ikväll ska jag iallafall hyra film, chilla och smsa om någon mot all förmodan skulle vilja det.. ;) Men ser man på! Nu smsade Matilda mig, hon är och hämtar en häst och jag har sett han, det har inte ni!! ;) Shit vilken sötnos! Aja, det här vart lite långt och så mycket mer intressanta grejer än det här har hänt i mitt liv.
En fin bild på mig och mina ännu finare vänner! 

2:a

Idag kom jag 2:a med min lilla prinsessa på tiden 2.09,7 hon var as bra!!! Synd för Moa som blev diskad!:( men ja jag e as glad iallafall :P puss// Natalie


Regn regn regn

Hej allesammans!

Nu är jag hemma hos Ebba och tittar på tv, hon är i skolan ;)

Snart ska jag ta in hästarna och fixa lite och vid halv 1 åker vi. Jag börjar bli nervös!!

Mitt allra sista storlopp på ponny is here och då var det väll ändå lite elakt att ge mig spår 7?! Aja livet är inte alltid rättvist och jag e inte bitter.. Eller hur?

Efter loppet så ska jag, Ebba och Natalie tjocka som ni vet med nutella, chips, kakor och bullar <3 Bättre avslut på mitt sista storlopp kan det inte bli!

Hur som helst så är jag nervös och vi hörs!! puss Moa


Torsdag

Hej allihopa!
 
Idag är jag hemma från skolan för jag har hosta och snorig fortfarande, vad är det här?
Imorgon är det ju SM mitt allra sista på shettis :( Tur att jag får avsluta med den bästa ponnyn iallafall ♥ 
Morfar skulle ha kört upp mig till Romme men han fick åka in till sjukhuset med ambulans igår så han kan inte men som tur är så ska jag åka med Ebba istället men krya på dig morfar! ♥♥
 
Men nu måste jag ta tag i mitt liv och läsa andras bloggar.. Har nog ändå inget mer att säga så puss!
 
 

Förlåt...!

Förlåt för att jag inte har bloggar på länge men jag har inte haft något internet:(

Igår körde jag iallafall prinsessan hon var jätte fin och pigg! :D på fredag så är det ju SM på Romme så då ska vi köra gasen i botten och försöka vinna! :D spår 4 fick jag och prinsessan:) Moa och zurfa fick spår 7 efter loppet så ska jag och Moa äta kakor,nutella och bullar!! Ni vet ju hur vi är! Kallade tjockisar men populära! :P haha

Idag så ska jag gå i skolan sen packa och smörja allt. Imorgon är jag ledig från skolan för vi måste åka runt 11 imorgon :)
Nej nu ska jag äta lite frukost! :) pusspuss:*


Don´t wake me up

 
Sjukt bra låt och texten passar in ganska bra i vissa stunder...
 

Djurakuten

Hej!
Just nu tittar jag på djurakuten och efter det ska jag ut till stallet och byta filtar på ullis och sen skynda mig hem för att gosa ner mig framför tv:n igen. Vart inget plugg nu på kvällen för kom nästan nyss hem från stallet och huvudet verker och näsan rinner.

Ullis var sjukt fin och pigg idag. Känns inte att hon gick lopp förra veckan, så fin var min bebis! <3 På lördag har vi licens så då tar jag med mig henne och ska köra 2 troligtvis åt Ulrika. Hur kul som helst, jag längtar tills jag får min licens!

Men nu ska jag återgå till tv:n. Puss!


R-U-B-R-I-K

Sitter på tåget på väg hem från skolan nu, hade en redovisning som gick bajs och sen tittade jag på konståknings filmer..

När jag kommer hem ska jag ut och ta det lite lugnt med Ullis och fixa stallet, sen blir det att plugga resten av kvällen, det blir kul!.. Förresten är det idag det är svenska Hollywoodfruar? Isåfall ska jag titta på det ;)

Puss // Moa


Pics

Tänkte skriva ett långt inlägg om igår men nej.. Här har ni lite bilder från Crullis tjejkväll istället ↓
 
'
 
Alla bilderna är tagna av Katta → Http://Kemejas.devote.se ← Gå in och titta eller gå in och blunda, bara ni klickar på länken!
 
 

SM på fredag!

På Fredag får Romme besök av 2 muppar nämligen oss! 
Det är SM och Natalie och Danielle fick spår 4 medan Moa fick spår 7, men vi köööör ba kööööör!
Efter loppet så ska vi äta nutella och kakor, ni känner ju oss tjockisar ;)
 

God morgon!

Just nu sitter jag i Näsby och väntar på tåget. Har varit på bilskolan sen halv 6 imorse, åkte hemifrån 5 och gick upp 4.. Och ja det är nu ni ska tycka synd om mig.

Idag och hela veckan fram till torsdag slutar vi 10.50 för har IUP dagar, så skönt! Fredag är vi lediga!

Efter skolan måste jag stanna och göra färdigt ett grupparbete och sen direkt ut till stallet för att fixa det. 4 hämtar mamma mig där och då drar vi in till valla för licens. Ska ha Xylene idag så det blir roligt!

Hur som helst så känns det som att jag kommer vara sliten imorgon.. Puss och hej leverpastej // Moa

Förresten så är bilden från Open Trot, bästa bästa Zurfa!! <3 Foto: Tom Jönehag


Plugga moppe

Ska göra moppetestet nu med Justin Bieber i lurarna!
Har haft emn grym dag med mina älsklingar men mer om det senare..
 
Puss Moa

Fotboll

ChaCha bitches!
 
Just nu är jag i Lindholmen hos Katta och vi ska snart dra till Vallentuna för att titta på Danis fotbollsmatch och efter matchen blir det KEBAB! <3 Grym dag idag med dom bästa! När jag kommer hem ska jag även dra ut till stallet. 
 
Idag hittade jag resultat och bilder från 07 med Zurfa, jag får nostalgi (vad det nu betyder..) Min sista shettisstart är troligtvis satt och det känns hemskt men samtidigt bra för jag är sjukt taggad på storhäst nu! Kommer ett inlägg om det efter sista shettisloppet, om allt från början till slut.. Har planerat det länge men som sagt så publicerar jag inte det innan sista starten. 
 
Ni lär få mobiluppladdning idag men jag ska nog inte lova något.
Puss på er, / Moa
 
Och ja.. Det går inte att ladda upp bilder. Det som alltid fungerar för mig.. Får väll gå till matchen med svansen mellan benen.. 
 
 

Vem kan stoppa oss när vi bara rullar fram?

 

Grattis Ollis!

Idag är ingen vanlig dag för idag fyller min Olivia år!
Grattis på 15-års dagen älskling! ♥
 

Lördag

Hej!
 
Idag mår jag bättre, fortfarande hosta och det eviga snoret men jag är på topp ;)
 
Dagen blir lugn. Ska bara va hemma, sitta vid datan, blogga, titta på v75, åka ut till min stjärnhäst och ta hand om henne och göra allt som ska göras i stallet och ikväll blir det mys med familjen. Lugn och behövlig lördag för nu i September kommer det va fullt ös i stortsett varje helg.. Som alla andra helger ungefär mellan april-oktober.
 
 
Så som ni säkert förstår så är det en del starter nu i September planerade. Jag ska åka ner i landet på en liten tripp och tävla 2 riktigt fina ponnysar, Ullis har jag hittat några starter till och sen är det lite annat.. Men mer om det när listorna kommer! :)
 
 
 

Crazy!!

Idag har jag varit i skolan , kört danielle, duschat och allt sånt sen typ vid 7 åkte jag till skolan och var där med ett par polare vi hade en azzume kväll!! Vi busa lite med några av våra andra kompisar som hade "tjejkväll" fast det var typ 2 killar där.:P kul hade vi iallafall:D

Imorgon ska jag typ bara mysa med min stjärna sen söndag blir det att träna henne och sen då ska hon också få nya racerskor på sig! :D

Planerat nu är att starta danielle den 14 i trav SM sen 23 starta i 2 lopp på Eskilstuna! Grymt!! :P :D

Nej nu ska jag kolla lite på film. Puss o godnatt// Natalie


Resultat Solvalla 7/9-12

Skrev jag rätt datum?

Aja, det har ingen betydelse för idag gjorde min prinsessa ett dunderlopp.

Spår 11 var som jag trodde ett dödsläge och när dom öppnar första 5 på 12, 1000 m 16 och sista 5 på 13.. så är det inte lätt om man har 17 blankt i rekord men hon var först utanför peng på nya autorekordet 17,3 och var super fin! Mikaela gjorde ett kanon lopp i vagnen och beroende på om hon tar den här starten bra så är nästa planerad.. Puss, Moa


Torsdag

Torsdag idag då och jag är hemma med halsbränna, hosta och huvudverk från skolan. Är ännu värre idag än vad det var igår.. :(
 
Imorgon startar Ullis som ni alla vet så jag kommer inte ha så jätte svårt att sysselsätta mig, packa lite filtar hemma och hänga tvätten osv. Måste även plugga på vägmärken och läsa i boken till körskolan. Kul dag med andra ord..
 
Idag har jag dessutom träningsverk i armarna sen jag red Ullis! Haha, hon är på hugget så blir intressant imorgon även om jag fortfarande inte är supermegaglad åt spår 11 men jag vet vad jag har för häst och sen är det ett lärlingslopp också..
 
Men nu ska jag återgå till min körkortsbok, wish me luck! 
 
 
 
 

Pigg häst jao! :D<3

Så jä**a kul att stjärnan känns bra! :D körde henne nyss och fick knappt komma ut ur stallet då hon börja trava och hon bara tog tag i sakerna och typ drog! :) så härlig känsla att hon vill springa!:) så stolt över henne! När jag kom in så skaka mina ben och armar bara för att hon var så pigg! :) nästa start blir då den 14 på Romme:)

Idag har jag varit i skolan och haft roligt men tråkigt... Svenskan var as tråkig vi hade det i typ 90 min:/ sen hade vi musik i 40 min inte okej! Tycker dom ska byta ;)
Det roliga var att jag hade det roligt med mina polare! :D <3 Följ mig på indragen vetja! :) nathaoscarsson Nej nu ska jag käka lite mat:) puss/// Natalie<3


Skolan jao

Jag är ganska säker på att jag inledde första inlägget här med min Mac med töntigaste rubriken.. Aja, inte ens jag kan alltid vara cool ;)
 
Idag slutar jag 3. Efter skolan blir det hem, äta, byta om och åka ut och rida min lilla Ullis! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra mer, har fortfarande halsbränna och huvudverk så lär inte hända så mycket.
 
Tråkigt inlägg i allmänhet men jag är kanske ganska torr så puss o hej leverpastej / Moa!
 

God natt

Sen senaste uppdateringen så har jag varit i skolan (även om jag inte gjorde annat än att skriva IUP och kolla på Eric Saade och Tone.. i deras musikvideo som jag la upp här) Han är så jävla snygg den killen!

Juste min data var 1 av 100 datorer som lärarna hade gjort något konstigt med så jag vart tvungen att installera.. Något och det tog över 2 timmar, lagom kul. Nu funkar den iallafall som innan men jag har inte kunnat njuta av det då jag dels var på bilskolan och hade teori mellan 4-7 för moppekortet, sen hem och åt, böt om och drog till stallet, kom hem, duschade och nu bloggar jag från mobilen och ska sova direkt när jag är klar.

Det är förresten alltid lika härligt med såna här dagar då man har saker att göra hela tiden samtidigt som man håller på att få öroninflammation och har halsbränna.. Men jag är inte bitter så ett leende på läpparna och god natt på er! // Moa


Mitt liv är fullbordat

Nu har jag fått min älsklings Mac <3
Jag var så cool så att jag la upp en bild på insta innan jag ens började installera den, följ mig vetja @moathorngren :)


Tisdag

Idag är det tisdag, Cornelia fyller år, grattis grattis! Och Kevin vann sitt första race i USA igår, grattis grattis! Jag får min dator idag <333 Och sist men inte minst så ska jag åka startbil när Ullis startar på fredag! Det går bra nu kompis! Puss // Moa


Snart licensdax

Puss // Moa


Start på fredag

På fredag startar Ullis med Mikaela i biken. Spår 11, autostart var väll inte drömläget.. Men allt kan hända!

Just nu sitter jag iallafall och taggar till licensen med Katta som skriver engelska.. Roligt sällskap ;)

Och innan jag avslutar det här så kan man ju passa på att berätta att jag är med i kommittén för 9:ornas klassresa, hur cool är jag egentligen? Puss // Moa


Dagen

Idag har jag varit duktig på riktigt.

Först åkte jag ut till stallet och fixade det och gosade med min stjärna, sen städade jag hela mitt hästrum och sorterade alla täcken/huvudlag/selunderlägg/m.m och hängde och la det där de ska va också vidare, sen hjälpte jag mamma och pappa att diska och städa här hemma eftersom att jag är en snäll dotter ;) och som att inte det vore nog så gick jag ut och sprang skiten ur mig själv.. Konstigt att jag inte har hunnit med bloggen sen imorse!

Juste har även haft ansiktsmask och allt sånt där.. Jag var värd det ;) Så imorgon innan jag går till skolan ska jag måla naglarna med en fin (ROSA) färg som matchar mina kläder.. Måste ju va fin när jag ska hålla tal för klassen..

Och imorgon är det licens också yää!! Ska köra 2 st åt Ulrika för hon har 6 st med sig in :D Xenon (bebisen på bilden) och Biscuit (ett sött och snällt litet sto) <3 Sjukt taggad eftersom jag inte körde förra veckan!

Men nu ska jag sova så puss // Moa


Men tjenare!;)

Idag har jag varit i stallet och kört stjärnan och varit med en kompis!:) Kom precis ut från duschen och nu sitter jag i soffan och är as trött:/ och det är en fluga som är på mig hela tiden och jag kan inte döda den!!:@ :/ men ja skola imorgon :/ kul att träffa kompisar men inte sitta på lektion:/ Tycker man ska få vara hemma i stallet;) men aja!;p men gosa med mina små hundar;)<3 puss Natalie:*


God morgon

Eller något.

Har varit vaken ett tag och ätit frukost och pratat lite med Mikaela så väntar på att hon ska ringa upp igen.

Igår var natalies brorsa Kevin 2:a i ett race i USA, grym kusin man har!! :D

Men ska fixa massa och åka ut till stallet. Puss // Moa


God natt

Nu ska jag sova efter en awesome dag med brudarna. Börjar bli rädd för att börja gymnasiet och kanske tappa kontakten lite med dom..

Imorgon kommer Oskar och skor ullis, raceskor ska hon få på sig så ni kan gissa va hon eventuellt kommer att göra inom kort :) Annars ba chilla och blogga, det jag gör bäst ;)

Förresten så var jag Buu idag från monsters inc, så jävla cool! Och idag fick vi även 2 sopsäckar med chips från Nåttarö, kärlek! <3

Puss Moa


Jag älskar er. Mycket!


Crullis house next

Sitter på bussen med Mimmi och hennes broder just nu.

Var i stallet på dagen och red ullis, hon var hur pigg och fin som helst och trodde att hon var en sjöhäst eller något när vi red genom vattenpölarna, haha Lill Skruttan! <3

Mamma hämtar mig i Vallentuna vid 12 ikväll så innan det ska jag hinna med att ge Crullis presenter, fira lite och äta henne ur huset. Det sista blir inte så svår för magen kurrar.. ;)

Men puss på er // Moa


RSS 2.0